Καλώς Ορίσατε στα Μεταλλικά Κτίρια Σταμούλης

Μεταλλικα Κτιρια Σταμουλης

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να κάνει ισχυρή την παρουσία της στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών και των μεταλλικών κτιρίων στην Δυτική Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1990 από τον Ευάγγελο Σταμούλη και δραστηριοποιείτε στην κατασκευή δομικών μέρων και μεταλλικών κτιρίων. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, διότι διαθέτη πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην επεξεργασία και παραγωγή μεταλλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου. Με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και με τον προχωρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

Σήμερα έχοντας πολυετή πείρα στο αντικείμενο αυτό με ειδικευμένο προσωπικό και εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από την μελέτη κ κατασκευή μεταλλικών κτιρίων. Οι αξίες και τα πιστεύω της εταιρίας συνίστανται από τις βασικές ηθικές επιχειρηματικές αρχές και πεποιθήσεις του ιδρυτή και της οικογένειάς του. Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, διατηρώντας μια ειλικρινή και άμεση επικοινωνία από την προσφορά ενός έργου μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Η εταιρία μας εκτιμά και σέβεται τις αξίες των προμηθευτών και των πελατών της για αυτό και δεσμευόμαστε να κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας και αξίας μεταλλικές κατασκευές. Η πλήρης υπευθυνότητα και η ειδικευμένη τεχνολογία που αναβαθμίζεται συνεχώς η εταιρεία μας προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, αμεσότητα στις ανάγκες του πελάτη, άμεση σχέση ποιότητας- κόστους- αποτελεσματικότητας, πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων.

placeholder

placeholder

placeholder ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

placeholderΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

placeholder ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΕΙΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ